Флагман.бг  В Турция системата All Inclusive ще обхване търговските улици

...
 Флагман.бг  В Турция системата All Inclusive ще обхване търговските улици
Коментари Харесай

За първи път в света: Турция пуска All Inclusive по улиците и магазините

 

Флагман.бг
 

В Турция системата All Inclusive ще обхване комерсиалните улици на курортите. Тук туристите ще могат да пазарят и по-късно да вечерят в някой от локалните заведения за хранене, като употребяват гривна от хотела. Идеята е на Асоциацията на туристическите вложители на Турция (TTYD), която е намерила нов метод за увеличение на приходите от туризма, написа Блиц. 

Организацията предлага да " изкара " туристите отвън хотела до специфични зони за извършване на покупки и развлечения, където ще работи системата ол инклузив. Такива зони ще се появят непосредствено на локалните улици с магазини, кафенета, заведения за хранене и питейни заведения.

Туристите ще могат да пазарят и по-късно да отидат на обяд или вечеря в някое от околните заведения, което е обхванато от хотелската система All Inclusive.

Влизането в ресторанта ще се прави от гривната на хотела или със специфични карти. Гостите няма да заплащат за храна и услуги.

Експертите оферират и екскурзии, които да завършат с безвъзмездна вечеря. Според тях, след посещаване на ресторанта, туристите ще могат да продължат да пазарят или да отидат в нощен клуб. Да се възползват от тази услуга ще могат гостите на хотелите по системата ол инклузив. 

Този модел, който не замества познатата система All Inclusive, ще изведе туристи от хотела и ще ги принуди да харчат пари, което е и задачата на самодейността.

В качеството на пилотен район, в който ще се тества първо този нов план, е определен Кемер (на снимката),  в южната част на Средиземноморското крайбрежие на Турция. В момента към този момент се водят договаряния за основаване на специфична улица, All Inclusive.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР